«Θα είμαι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ροδόπης»

Posted: 29 Μαΐου 2007 in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 nalmpantis1.jpg

  • ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ

  • Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε ο Κώστας Ναλμπάντης στην «ΦΩΝΗ»

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της ΕΜΑΚ μας δόθηκε η ευκαιρία να  συνομιλήσουμε με τον Κώστα Ναλμπάντη, σημερινό πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ροδόπης για τις επικείμενες κομματικές εκλογές. Ο κ. Ναλμπάντης μας εξέφρασε την ικανοποίησή του για έργο που επιτελέστηκε τα χρόνια της θητείας του ως πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Ροδόπης και τόνισε πως «η προσπάθεια που κάναμε εγώ και οι συνεργάτες μου στέφθηκε με επιτυχία γιατί  πετύχαμε στους στόχους μας, προκειμένου να προωθηθούν οι θέσεις του κόμματος μας».  

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ σημείωσε πως τα ποσοστά συσπείρωσης των μελών της οργάνωσης είναι αρκετά υψηλά ενώ τόνισε ιδιαίτερα την αθρόα εγγραφή νέων μελών. Όσον αφορά το μητρώο των μελών του Νομαρχιακού Συμβουλίου ο κ. Ναλμπάντης δήλωσε πως συμπεριλαμβάνονται 245 μέλη, τα οποία προέρχονται από τις πρόσφατες εκλογές για τα Διοικητικά Συμβούλια των τοπικών οργανώσεων και από τα θεσμικά όργανα του Ν. Ροδόπης. 

Ερωτηθείς για το αν θα είναι εκ νέου πρόεδρος της οργάνωσης της ΝΔ, ο Αντιδήμαρχος Κομοτηνής απάντησε καταφατικά. «Έχω να επιτελέσω κι άλλο σημαντικό έργο γι΄ αυτό θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ναλμπάντης ευχαριστώντας παράλληλα τα μέλη της ΝΔ για την στήριξη που του παρείχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του και δίνοντας την υπόσχεση σε όλους ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με τον ίδιο ζήλο και μετά την νέα του εκλογή, για την οποία εξέφρασε την αισιοδοξία και τη σιγουριά του. 

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ροδόπης θα κατατίθενται μέχρι και την Πέμπτη 31 Μαΐου και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s