Αλλαγή Φρουράς στην 21η ΤΘΤ

Posted: 22 Ιουλίου 2008 in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

• Φεύγει για Ρόδο ο Αθανάσιος Φυδανάκης
Από Αρμενία ο νέος Ταξίαρχος, Αθανάσιος Χατζηβγιέρης

Μέσα σε συγκινησιακάφορτισμένη ατμόσφαιρα και άκρως οικογενειακή, η στρατιωτική οικογένεια της 21ης ΤΘΤΤαξιαρχίας, θρησκευτικές, πολιτικές αρχέςαποχαιρέτησαν την περασμένη Παρασκευή τον αποχωρούντα ταξίαρχο της 21ης ταξιαρχίαςΑθανάσιο Φυδανάκηπου μετατίθεται στην Ρόδο και υποδέκτηκαν τον παραλαμβάνονται διοικητή Αθανάσιο Χατζηβιέρη που έρχεταιστηνΚομοτηνή από την μακρινή Αρμενία.

Παρών στην τελετή παράδοσης παραλαβής ήταν ο διοικητής της24ης Τεθωρακισμένης ΜεραρχίαςΓιώργος Νένος ο οποίος γνωρίζει καλά τα της ταξιαρχίας καθώς αποτέλεσε και ο ίδιος διοικητής της.

«Εύχομαι να σταθείτε άξιοι συμπαραστάτες είναι οι η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρατου αξιωματικού να είναι διοικητής σε σχηματισμό» τόνισε ο κ Νένος απευθυνόμενοςστις συζύγους των δύο διοικητών αν μέχρι τώρασας χρειαζόταν μια φορά σήμερα σας χρειάζονται δέκα. Παράλληλα ο κ Νένοςευχήθηκε καλή δύναμη , υγεία και επιτυχίαστο έργο τουςδύο ταξιάρχους για την θέση που αναλαμβάνουν.

«Είμαι τυχερός που η πατρίδα επέλεξε να με προάγει ταξίαρχο ανάμεσα σε καλύτερους και άξιους συμμαθητές μου. Είμαι τυχερός και περήφανοςπου διοίκησα την ιστορική 21η ΤΘΤ» δήλωσε ο κ Φυδανάκης«Ευχαριστώ το θεό για τη δύναμη που έδωσε στην ταπεινότητα μου και την οικογένεια μου που ανέκτηκε την απουσία μου, τους προϊσταμένους μου, τους διοικητές των μονάδων , τους συνεργάτες μου, τους συνεργάτεςστις μονάδες, για την γόνιμη συνεργασία, καθώς καιτην τοπική κοινωνία, τις αρχές της περιοχής που αντιμετώπισε με αγάπη την ταξιαρχία.

Στον συμμαθητή μου Αθανάσιο Χατζηβγιέρη εύχομαι καλή δύναμη θεωρώ βέβαιη την βελτίωση τηςεπιχειρησιακήςικανότητας της μονάδαςχάρη στην ευρηματικότητα του, την επιμονή του και το ήθος που τον διακρίνει …» πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κ Φυδανάκης.

Αξιωματικός με ιδιαίτερο χιούμορ αποδείχθηκε ο παραλαμβάνων διοικητής της 21ης ΤΘΤ Αθανάσιος Χατζηβιέρης ο οποίοςαφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον συμμαθητή και συνονόματο του Αθανάσιο Φυδανάκη « ένα καλό γκατζολάκη που πάει στην Ρόδο», είπε χαρακτηριστικά,για τα νέα του καθήκοντα που αναλαμβάνει ως διοικητής του σε μια από τις πιο ισχυρές μεραρχίες σε όλη την Ευρώπη.

Ωστόσο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το θεό που του χαρίζει υγεία και να ζητήσει τη βοήθεια τουγια να συνεχίσει το δύσκολο έργο που του ανατέθηκε καθώς και την στρατιωτική ηγεσίαγια την τιμή και την εμπιστοσύνη που του επέδειξε αναθέτοντας του την διοίκηση της 21ης ΤΘΤΠρόκληση χαρακτήρισε την νέα του θέση ο κ Χατζηβιέρης τονίζοντας «στόχος μου είναι να κάνωτο έμψυχο δυναμικό της ταξιαρχίας να αγαπήσει αυτό που κάνει γιατί ξέρω καλά πως οποίος αγαπά αυτό που κάνει το κάνει πολύ καλά»

Εν κατακλείδι αξίζει να σημειωθεί ότι με την έλευση του κ Χατζηβιέρη στην Κομοτηνή και οι 2ταξιαρχίες 21η και 29η διοικούνται από αξιωματικούς που έχουν εμπειρία από διοίκηση σχηματισμών και σχολείων του εξωτερικού (Πόκας: έρχεται από Ολλανδια, Χατζηβιέρης:από Αρμενία).

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s