Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης προβλέπει

Posted: 26 Αυγούστου 2008 in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο χαρισματικός μελλοντολόγος της Κομοτηνής κάθε εβδομάδα καταθέτει τις προβλέψεις του στην «Φωνή»
Τι προβλέπει για τον Πανθρακικό

Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης έγινε γνωστός πανελλαδικά από ένα τυχαίο γεγονός: σαν οδηγός του ραδιοταξί Νο 13, παρέλαβε μια πελάτισσα, φοιτήτρια τότε στην Κομοτηνή και βλέποντάς την άρχισε να της αναφέρει ορισμένα οικογενειακά της ζητήματα. Εκείνη τα έχασε και τον ρώτησε πως τα γνωρίζει για να λάβει την απάντηση πως απλά τα κατάλαβε, βλέποντάς την.

Στη συνέχεια της ανέφερε ακόμη περισσότερα πράγματα για την οικογένειά της, τα οποία εκείνη αγνοούσε αλλά τα οποία διασταύρωσε όταν πήγε σπίτι της, ρωτώντας την μητέρα της. Όλα ήταν πραγματικά! Το γεγονός δημοσιοποιήθηκε στα Μ.Μ.Ε. της περιοχής και όχι μόνο κι έτσι έγινε η αρχή…

Με την πάροδο του χρόνου ο Γιώργος Κωνσταντινίδης έγινε πανελλαδικά γνωστός αφού τον επισκέπτονται άνθρωποι με προβλήματα από όλη τη χώρα (κι όχι μόνο) ενώ παράλληλα απέκτησε και δίπλωμα από την Πανελλήνια Ενωση Πνευματιστικής Ερεύνης Αθηνών. Ο ίδιος χαριτολογώντας λέει: «Μπορεί να έχω το δίπλωμα του αστρολόγου αλλά στην ουσία έχω το χάρισμα από τη γιαγιά μου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο περισσότερος κόσμος φοβάται ιδιαίτερα την «μαγεία» η οποία όπως λέει δεν υπάρχει παρά μόνο μέσα στη φαντασία μας, στον εγκέφαλό μας. «Υπάρχει το κακό μάτι, η κακή ενέργεια, η γλωσσοφαγιά, η κατάρα αλλά μαγείες κι άλλα τέτοια υπερφυσικά πράγματα είναι ανύπαρκτα» μας είπε. Το περίεργο βέβαια της υπόθεσης είναι πως τα μάγια τα φοβούνται περισσότερο οι άντρες και λιγότερο οι γυναίκες, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Σημαντικό ζήτημα για το Γιώργο Κωνσταντινίδη είναι το να έχει κάποιος μέσα του πίστη. «Ερχονται σε μένα άνθρωποι που πιστεύουν σε διάφορες θρησκείες. Η δική μας θρησκεία δε ξεχωρίζει αν είσαι μουσουλμάνος ή χριστιανός ή βουδιστής, όλοι στο Θεό πιστέυουμε και είμαστε εξίσου πιστοί και άνθρωποι του Θεού. Το σημαντικό είναι η πίστη μέσα μας. Όταν κάτι δε μας πάει καλά, χάνουμε την πίστη μας, μας παίρνει από κάτω και δε λειτουργεί σωστά η κρίση μας, γι αυτό συμβαίνουν όλα».

Ένα άλλο όμως σημαντικό ζήτημα είναι και το αισθηματικό, το οποίο απασχολεί τους περισσότερους ανθρώπους. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης λέει: «Στα προχωπικά και αισθηματικά, τις φασαρίες τις δημιουργούμε εμείς μεταξύ μας με τα κόμπλεξ μας. Αγάπη δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχει στον κόσμο, υπάρχει μία συνεννόηση και η συμβίωση είτε με γάμο, είτε χωρίς είναι στην ουσία ένας «συνεταιρισμός» για να περνάμε καλά και να βελτιώνεται η ζωή μας. Ο έρωτας κρατάει λίγα λεπτά, το μετά είναι το σημαντικό στις σχέσεις μας».

Μια ευχή που θα ήθελε να κάνει: «Εύχομαι οι συνάδελφοι που κάνουν το ίδιο επάγγελμα με μένα, είτε λέγονται μέντιουμ, είτε αστρολόγοι κλπ να βοηθούν περισσότερο και να εισπράττουν λιγότερο από τον κόσμο». Για να το λέει, κάτι θα ξέρει…

Μερικά πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Γιώργο Κωνσταντινίδη

• Την ικανότητα να αντιλαμβάνεται την κληρονόμισε από τους προγόνους του.
Ασχολείται με τον κάθε άνθρωπο προσωπικά, όσο καιρό χρειαστεί και πάντα πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται.
Είναι πιστός στις θρησκευτικές παραδόσεις και υποστηρίζει πως πρώτα είναι ο Θεός, μετά οι Αγιοι και μετά οι άνθρωποι στη ζωή.
Σηκώνει ο ίδιος το τηλέφωνό του – θα τον βρείτε οποιαδήποτε ώρα τον καλέσετε.
Δεν πιστεύει στα μάγια και σε άλλα παραμύθια τα οποία τα χρησιμοποιούν κάποιοι για να πλουτίζουν εις βάρος των αφελών. Υποστηρίζει (πολύ σωστά) πως όλα βρίσκονται μέσα στο μυαλό μας και το «κλειδί» για να λύσουμε τα προβλήματά μας το θάρρος και η πίστη για να απαλλαγούμε από αυτές τις ανοησίες.
Μέσα σε 5 λεπτά μπορεί να λύσει τις αδικαιολόγητες φοβίες κάποιου, οι οποίες δε τον άφηναν να λειτουργήσει ελεύθερα.
Εχει συναντήσει ανθρώπους που για διάφορους λόγους είχαν φτάσει στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Σήμερα είναι πετυχημένοι επιχειρηματίες και ανεβαίνουν συνεχώς στη ζωή τους.
Αντιλαμβάνεται τα πάντα για έναν άνθρωπο όταν τον δει, ακόμη κι όταν τον ακούσει τηλεφωνικώς. Το έχει αποδείξει άπειρες φορές στην τηλεόραση, στο κανάλι ΕΓΝΑΤΙΑ της Θεσσαλονίκης όπου και εμφανίζεται σε τακτική βάση.
Εχει κάνει και προβλέψεις ακόμη και για ποσοστά εκλογών, κομμάτων και υποψηφίων με μοναδική επιτυχία!
Απεχθάνεται όσους χρησιμοποιούν τις όποιες ικανότητές τους για να πλουτίζουν εις βάρος άλλων ανθρώπων και πιστεύει πως το κάθε χάρισμα το δίνει ο Θεός για να κάνουμε καλό στους ανθρώπους, όχι για να πλουτίζουμε.
Δηλώνει πως είναι έτοιμος να πείσει ακόμη και τον πιο δύσπιστο άνθρωπο!
Μια συνάντηση από κοντά, θα σας πείσει για τα πάντα!

Καλή χρονιά αναμένεται για τον Πανθρακικό

Ο Πανθρακικός φέτος θα εκπλήξει πολλούς με την πορεία του και ίσως αποτελέσει και την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Η χρονιά θα είναι ευοίωνη για την ομάδα και τα πράγματα αναμένεται να κυλήσουν ομαλά.

Όσον αφορά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Εργοτέλη, προβλέπω ότι θα γίνει ένα αμφίρροπο παιχνίδι με σημαντικότερες πιθανότητες στην ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων ή ακόμα και στην επικράτηση του Πανθρακικού. Δεν προβλέπω νίκη του Εργοτέλη μέσα στην Κομοτηνή.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s