Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης προβλέπει για τις πόλεις

Posted: 2 Σεπτεμβρίου 2008 in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο μελλοντολόγος της «Φωνής», Γιώργος Κωνσταντινίδης αντιστοιχεί δώδεκα πόλεις της Ελλάδας με ένα ζώδιο και κάνει τις προβλέψεις του για την εβδομάδα που έρχεται.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Κριός: Είστε αρκετά φιλόξενοι αλλά δώστε παραπάνω σημασία και τρυφερότητα στα αγαπημένα σας άτομα. Στα επαγγελματικά θα συναντήσετε εμπόδια και κάποιες επιχειρήσεις κινδυνεύουν με λουκέτο.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Δίδυμοι: Τάζετε πολλά αλλά από πράξεις και αποτελέσματα δε βλέπουμε τίποτα! Πολλοί παίζουν σε διπλό ταμπλό, αλλάξετε λιγάκι και δώστε σημασία. Ο Πανθρακικός θα πάει καλύτερα αν δε φύγουνε τα λεφτά άσκοπα. Μεγάλες επιτυχίες και πολύ θετικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά. Οικονομικά τα πράματα βελτιώνονται.

ΞΑΝΘΗ
Καρκίνος: Έχετε καλές επιτυχίες, σας αγαπάνε πολύ. Έχετε εμπορικό μυαλό και θα κρατηθείτε σταθερά. Οι άνθρωποι της εξουσίας να δώσουν λίγο παραπάνω σημασία στην «καρέκλα» που κάθονται. Αλλαγές που θέλετε να κάνετε καλύτερα να τις ξανασκεφτείτε γιατί θα χάσετε!

ΚΑΒΑΛΑ
Λέων: Έχετε έναν μεγάλο θησαυρό που ηρεμεί τη ζωή του καθενός. Δώστε παραπάνω σημασία στα επαγγελματικά και θα ανεβείτε πολύ. Οι επαγγελματίες ας προσέξουν την ακρίβεια. Τα προβλήματα θα φύγουν μακριά.

ΔΡΑΜΑ
Ταύρος: Έχετε εμπορικές σκέψεις και προβλέπω επιτυχίες. Όσοι ασχολούνται με τα αθλητικά θα «σκίσουν»! Η νεολαία κρατάει καλά. Γενικότερα τα προβλήματα είναι μικρά και δεν θα υπάρχουνε μεγάλες ζημιές.

ΣΕΡΡΕΣ
Παρθένος: Περιμένετε μεγάλες εκπλήξεις, θα γίνουνε πολλά έργα σε γρήγορο ρυθμό αλλά θα υπάρχουνε και ζημιές. Μέσα στο χειμώνα φυλαχτείτε γιατί η φύση θα φέρει εμπόδια! Οργανωθείτε για να προλάβετε αυτό που έρχεται. Αποφύγετε την παρανομία. Υπάρχουν και εξαιρέσεις!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ζυγός: Είσαστε πολύ καλοί, αγαπητοί και φιλόξενοι όμως όπως όλοι έχετε προβλήματα. Όσοι κατέχουν θέσεις εξουσίας να βοηθήσουν πραγματικά όσους το έχουν ανάγκη, μη τάζετε χωρίς αποτέλεσμα και μη δίνετε ψεύτικες ελπίδες γιατί θα συναντήσετε εμπόδια από την αλαζονική συμπεριφορά σας. Οργανωθείτε από τώρα γιατί μέσα στον χειμώνα θα συναντήσετε δυσκολίες και θα πελαγώσετε. Φιλιά!

ΑΘΗΝΑ
Σκορπιός: Θέλετε να σας έχουνε πολύ εμπιστοσύνη οι ξένοι όμως ξεχνάτε το σημαντικότερο, πως από μόνοι σας έχετε τη δύναμη εκείνη που χρειάζεται για να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες και να έχετε επιτυχίες, αποφύγετε τις φαγομάρες, το ψέμα και δώστε περισσότερη αγάπη. Στον καλλιτεχνικό τομέα τα πράματα θα είναι καλύτερα. Στον κρατικό τομέα θα έρθουνε εμπόδια, θα εμφανιστούν πολλές απώλειες και τα πράματα θα δυσκολέψουν. Πάρετε τα απαιτούμενα μέτρα και κάντε καλό έλεγχο για να περιοριστεί η ζημιά που έρχεται. Όλα αντιμετωπίζονται με καθαρό και δυνατό μυαλό.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τοξότης: Αρκετοί ήσασταν με προβλήματα όμως αρχίζετε να ανεβαίνετε συνέχεια. Έχετε ζωντανή ψυχή και θα σας έρθουν πολλά καλά, είστε πολύ ταλαιπωρημένοι όμως να θυμάστε πως τα δύσκολα πέρασαν και θα εισπράξετε πολλά. Επαγγελματικά έρχονται πολλά καλά.

ΛΑΡΙΣΑ
Αιγόκερος: Έχετε πολύ όραμα, διάθεση και πολλές επιτυχίες ακόμα και στην πολιτική όμως συναντάτε εμπόδια γιατί δεν έχετε βοήθεια. Να είστε λιγάκι επιφυλακτικοί σε ανθρώπους που σας τάζουν, δεν είναι πάντα ειλικρινείς. Οι αγρότες να προσέχετε γιατί θα έχετε απώλειες, φυλάξτε την περιουσία σας. Οι τοπικοί άρχοντες να προσέξουν καλά γιατί κάνουν πολλά λάθη! Έχετε δυνατές ιδέες, θα υπάρξουν απώλειες, όμως αν πάρετε τα μέτρα σας θα έχετε καλές ειδήσεις. Θα με θυμηθείτε!

ΠΑΤΡΑ
Υδροχόος: Έχετε στα χέρια σας ένα μεγάλο πλούτο, φροντίστε να τον εκμεταλλευτείτε σωστά Οι επαγγελματίες θα συναντήσουν πολλές επιτυχίες αλλά καλό θα είναι να αποφύγουν την ακρίβεια. Δώστε περισσότερη αγάπη.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ιχθείς: Είστε παλικάρια στην καρδιά όμως αυτό δε φτάνει και κάνετε πολλά λάθη. Τα προβλήματα όπως είναι φυσικό σας αγχώνουν, με λίγη προσπάθεια θα ΄ρθουν καλύτερες μέρες, γι’ αυτό αφήστε τα παράπονα και πιάστε τη δουλειά! Η ταλαιπωρία πέρασε. Προσοχή στις μεταφορές!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s