Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές της Ροδόπης

Posted: 30 Σεπτεμβρίου 2008 in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τον πρόεδρο του ΤΟΣΥΝ, Αντώνη Γραβάνη και
τον Δήμαρχο Κομοτηνής, Δημήτρη Κοτσάκη

Τους δέκα αριστούχους μαθητές δημότες Κομοτηνής που εισήχθησαν σε ΑΕΙ της χώρας βράβευσε η δημοτική αρχή Κομοτηνής σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕ Ροδόπης την Παρασκευή (26/9).

Πρώτος στην τάξη και στη βαθμολογία αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Τοκμακίδης που εισήχθη στην στρατιωτική ιατρική (ΣΑΑΣ Θεσσαλονικής) με βαθμό πρόσβασης 19,4, δεύτερη στην βαθμολογία ήταν η Δέσποινα Δεβετζή με 19,3που εισήχθη στην Λογιστική Χρηματοοικονομική του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 3η στη βαθμολογική σειρά η Χρυσούλα Ράπτη,4ος ο Μαρίνος Γιαμουρίδης, 5η η Ευανθία Κωνσταντινίδου, 6η η Σταυρούλα Κωστάκη, 7ηη Κωνσταντίνα Αντωνίου, 8η η Ευδοξία Τακά, 9η η Ευαγγελία Λόζκα και 10η η Σοφία Μενοπούλου.

«Σήμερα βραβεύονται οι νέοι από τους νέους» δήλωσε ο δήμαρχος Κομοτηνής, Δημήτρης Κοτσάκης ενώ πρόσθεσε πως «δεν είναι μόνο αυτοί οι δέκα που ήταν άξιοι να βραβευτούν, άξιοι είναι κι αυτοί που δεν τα κατάφεραν. Να ξέρουν ότι η ζωή είναι μπροστά τους και με υπομονή και με προσπάθεια θα καταφέρουν τα πάντα. Σήμεραβραβεύεται η προσπάθεια, εμείς σαν πόλη το μόνο που έχουμε να κερδίσουμε είναι να γίνουμε καλύτεροι».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Κομοτηνής, Αντώνης Γραβάνης, ευχήθηκε στους νέους φοιτητές Κομοτηναίους καλή σταδιοδρομία ενώ χαριτολογώντας, παραδέχτηκε, ότι για μια ακόμα φορά πλειοψήφησαν στις πρωτιές τα κορίτσια της πόλης.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s