Ιερό οστό του Άγ. Αρτέμιου προσκύνησαν αστυνομικοί και δόκιμοι της Σχολής Σστυφυλάκων

Posted: 20 Ιανουαρίου 2009 in ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

astynkomagartem1412009

Στιγμές κατάνυξης και προσευχής έζησαν οι αστυνομικοί υπάλληλοι και οι διοικήσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής κατά την έλευση  ιερού οστού από το λείψανο του προστάτη τους, Αγίου Αρτεμίου στην Κομοτηνή.

Την ποιμαντική επίσκεψη με το ιερό οστό πραγματοποίησε στην Κομοτηνή ο  προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας  της Ελληνικής Αστυνομίας, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη σε Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας της Θράκης.

«Το αστυνομικό επάγγελμα είναι δύσκολο και οι αστυνομικοί έχουν ιδιαίτερες ευαισθησίες» δήλωσε ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης. «Εγώ προσπαθώ σαν Ιερέας  του σώματος να βοηθήσω την ψυχική διάθεση των αστυνομικών που βλέπουν τον κίνδυνο κάθε μέρα. Η αστυνομία έχει πολλά θύματα, 83 αστυνομικοί έχουν χάσει τη ζωή της εν ώρα υπηρεσίας και πολλοί άλλοι έχουν τραυματιστεί. Εγώ ως ιερέας  νιώθω ότι οι ευθύνες είναι πολύ μεγάλες καθώς και νέα παιδιά τραυματίζονται ή χάνουν την ζωή τους γι’ αυτό κι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη να τους συμπαρασταθούμε στο έργο τους ψυχικά και πνευματικά».

«Τούτη τη στιγμή διακατεχόμαστε από έντονα ρίγη συγκίνησης ευφροσύνης και δέους» είπε ο αστυνομικός δ/ντης Ροδόπης, Απόστολος Καραγκιοζίδης, «διότι αξιωθήκαμε να υποδεχτούμε τμήμα του Αγίου Λειψάνου του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s