«Στόχος, μια Δημοτική Αγορά πρότυπο» λέει η Μάγδα Γιαμουστάρη

Posted: 15 Ιουλίου 2009 in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΤΣΑΝΑΚΛΗΣ Α.Ε., ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μετά την σύσταση της Δημοτικής Α.Ε. «Ν.Τσανακλής» ο Δήμος Κομοτηνής της παραχώρησε προς χρήση τη Δημοτική Αγορά της πόλης.

Την Τετάρτη (15/7) η πρόεδρος της Α.Ε. κ. Γιαμουστάρη Μάγδα πραγματοποίησε επίσκεψη στην Δημοτική Αγορά συνοδευμένη από το νομικό σύμβουλο της εταιρείας κ. Ραγκούση Μιχάλη. Η πρόεδρος στις δηλώσεις της ανέφερε:

«Ολοκληρώσαμε την ταξινόμηση και αρχειοθέτηση των 73 φακέλων που αφορούν όλα τα καταστήματα που στεγάζονται στη Δημοτική Αγορά. Στη συνέχεια θα γίνει η μελέτη για την καταγραφή των στοιχείων τους. Θεωρήσαμε υποχρέωση αρχικά να πραγματοποιήσουμε συνάντηση με τους επαγγελματίες για αυτοψία προβλημάτων και να γίνει έτσι η αρχή της συνεργασίας μας.

Παραδώσαμε στους καταστηματάρχες ένα ερωτηματολόγιο στον καθένα ξεχωριστά με στόχο να καταγραφούν οι θέσεις τους και οι προτάσεις τους και να προωθηθούν αυτές στη συνέχεια στον κανονισμό της Δημοτικής Αγοράς που θα υπάρξει ευθύς αμέσως. Τις απαντήσεις θα τις λάβουμε τη Δευτέρα 20 Ιουλίου. Οι επαγγελματίες και ο Δήμος μας θα πρέπει να γνωρίζουν τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα τους για να αποφεύγονται καταχρήσεις, ανομία και αναρχία που επικρατούσαν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό μέχρι σήμερα. Προσχέδιο φυσικά του κανονισμού θα δοθεί επίσης για διαβούλευση στους καταστηματάρχες πριν καταλήξουμε από κοινού στην ολοκλήρωση και ψήφιση του.

Δεσμεύομαι ότι θα κατατεθεί πρόταση εκ μέρους μου στο Δ.Σ. της εταιρείας να συμμετέχει με δικαίωμα λόγου και ψήφου, ένας αιρετός αντιπρόσωπος των καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγοράς, εκλεγμένος γι’αυτόν και μόνο τον σκοπό, όταν συζητούνται θέματα που αφορούν την Δημοτική Αγορά.

Κρίνουμε τη συνεργασία απαραίτητη και είμαστε βέβαιοι για την θετική συμβολή των επαγγελματιών. Γνωρίζουμε πως τα προβλήματα είναι πολλά αλλά κάνουμε ως εταιρεία την αρχή, που είναι το ήμισυ του παντός.

Ευχόμαστε να καταφέρουμε τον τελικό που είναι η λειτουργία μιας Δημοτικής Αγοράς, ως πρότυπο. Είμαστε αισιόδοξοι χωρίς να είμαστε αιθεροβάμονες».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s