Αννίτα Στέφου, η αριθμολόγος με τις θρακιώτικες ρίζες

Posted: 21 Ιουλίου 2009 in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΝΙΤΑ ΣΤΕΦΟΥ

Προβλέπει τα καλύτερα για την Κομοτηνή και μεγάλες αλλαγές τον Οκτώβριο

Ανάπτυξη της Κομοτηνής σε πολλούς τομείς ακόμη και τουριστικούς προβλέπει για την πατρίδα απ΄ όπου κατάγεται, την Κομοτηνή, η αριθμολόγος, Αννίτα Στέφου. Η βαθύτερη πατρίδα της είναι η Μικρά Ασία, η ίδια όμως διαπρέπει στην Αθήνα.

Η επιτυχία της είναι μεγάλη σε ότι αφορά την ακρίβεια των προβλέψεων που βασίζεται κυρίως στην ημερομηνία γέννησης των ενδιαφερομένων προσώπων. Ερωτηθείσα  η κ. Στέφου πότε ανακάλυψε το χάρισμα να κάνει προβλέψεις απάντησε «όταν ήμουν 6-7 ετών το κατάλαβαν η μητέρα μου και η γιαγιά μου, πάνω στο παιχνίδι, όταν έλεγα κάτι μετά από καιρό επαληθευόταν».

Όταν μεγάλωσε σπούδασε ψυχολογία και μελλοντολογία, ξέρει όμως και τις κινήσεις των πλανητών γι’ αυτό και στην ερώτηση γιατί οι άνθρωποι που έχουν την ίδια ημερομηνία γέννησης έχουν διαφορετική πορεία ζωής, η κυρία Στέφου απάντησε  «γιατί γεννιούνται σε διαφορετικό τόπο και ώρα και οι πλανήτες έχουν διαφορετική θέση».

Ένα άλλο χάρισμα της είναι να καταλαβαίνει το παρελθόν και τομέλλον κάποιου από την φωνή του. Τις πολλές αυτές ιδιότητες και το χάρισμα της εμπιστεύονται και πολλά πολιτικά πρόσωπα, άνθρωποι της τηλεόρασης και επιχειρηματίες, τους έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις με την έγκαιρη πρόβλεψη που έκανε.

Τελευταία την αναζητούν πολλοί πατριώτες της και της ζητούν να έρθει για προβλέψεις στην Κομοτηνή κάτι που όπως δήλωσε η ίδια στην «Φωνή της Ροδόπης» μάλλον  θα αποδεχτεί φέτος το καλοκαίρι και θα έρθει.

Φυσικά, κρατά απόλυτη εχεμύθεια και δεν αποκαλύπτει τίποτα από τα προσωπικά των άλλων γι’ αυτό και είναι αγαπητή και σε αστέρες του εξωτερικού, ενώ κάποιοι άλλοι επιφανείς της τηλεφωνούν καθημερινά για να την ρωτήσουν πως θα κυλήσει η ημέρα τους ειδικά όταν έχουν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Όσο για την Κομοτηνή μελέτησε την ημερομηνία απελευθέρωσης της, 14 Μαΐου 1920, και είπε τα καλύτερα…

Τέλος, η κ. Στέφου επεσήμανε ότι τον Οκτώβριο πρέπει να περιμένουμε ριζικές αλλαγές σε πολλούς τομείς… και ότι ανατρέπονται τα πράγματα αν τα προβλέψεις έγκαιρα.

Επικοινωνία : 2109334845, 9011004810 και www.annitastefou.gr.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s