Βασίλη – Ζωή να ζήσετε…

Posted: 21 Ιουλίου 2009 in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΤΕΣ - ΖΩΗ ΚΩΣΤΑΚΗ

Δύο νέα  πανέμορφα και καλλιεργημένα παιδιά, ιδιοκτήτες γνωστού ινστιτούτου αισθητικής της Κομοτηνής απ’ όπου και η καταγωγή τους, ο Βασίλης Καντές (γεωπόνος) και η Ζωή Κωστάκη (γιατρός) επισφράγισαν τον ερωτά τους στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην Κομοτηνή το απόγευμα του Σαββάτου (18/7).

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΤΕΣ - ΖΩΗ ΚΩΣΤΑΚΗ

Το μυστήριο τελέσθηκε στις 8 παρά τέταρτο. Η νύφη «έστησε» τον γαμπρό μόνο ένα τέταρτο αν και ο γαμπρός δεν δυσκολεύτηκε και πολύ να φτάσει στην εκκλησία καθώς το πατρικό του σπίτι βρίσκεται ακριβώς απέναντι  από την Αγια Παρασκευή.

Ο Βασίλης έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενος από την οικογένεια του και την «θεία» του Αναστασία Ζινάπη και τον σύζυγο της Νίκο Αγγελίδη (πρόεδρο του ΕΒΕ Ροδόπης).

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΤΕΣ - ΖΩΗ ΚΩΣΤΑΚΗ

Όσο για την νύφη, Ζωή Κωστάκη, κόρη του γνωστού καρδιολόγου Παράσχου Κωστάκη (καρδιολόγος και βελονίστρια και η ίδια) ήταν πολύ άνετη καθ’ όλη την διάρκεια της τελετής και έλαμπε. Την συνόδευσαν μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας οι γονείς της και τα άλλα δύο αδέλφια της.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΖΙΝΑΠΗ

Ο κόσμος που προσήλθε να τους ευχηθεί «Βίον ανθόσπαρτον» ήταν εκατοντάδες παρόλο τον καύσωνα που επικρατούσε  την πόλη της Κομοτηνής. Μεταξύ αυτών γιατροί (εντοπίσαμε τον Νικο Χατζηκωνσταντίνου, τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου Ροδόπης, Κωνσταντίνο Τσεπελίδη, τον καρδιολόγο κ. Γούλα, τον Νίκο Φακιρίδη παιδίατρο και γραμματέα του ΚΚΕ Ροδόπης , νομαρχιακούς συμβούλους  και επιχειρηματίες όπως ο κ. Πέτσας με την σύζυγο του Αγνή και άλλοι).

Τον Υπουργό Μεταφορών, Ευριπίδη Στυλιανίδη «εκπροσώπησε» η σύζυγος του, Γιούλη, καθώς ο ίδιος βρισκόταν την ίδια ώρα σε άλλη κοινωνική υποχρέωση.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s