Περιφερειακούς Αγώνες Υπερέλαφρων Αεροσκαφών διοργανώνει η Αερολέσχη Κομοτηνής

Posted: 22 Σεπτεμβρίου 2009 in ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ετικέτες: , , ,
Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Αερολέσχης, Χρήστος Δεληγιώργης

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Αερολέσχης, Χρήστος Δεληγιώργης

Η Αερολέσχη Κομοτηνής ανέλαβε την διοργάνωση των φετινών Περιφερειακών Αγώνων Υπερελαφρών Αεροσκαφών σε συνεργασία με την ΕΛΑΟ (Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία)  και την φιλοξενία του Αεραθλητικού Κέντρου Θράκης «Δημόκριτος» στην Ξάνθη.

Tα αεροπλάνα θα ξεκινήσουν από το αεροδρόμιο του Νέου Ζυγού στην Ξάνθη και θα προσγειωθούν και πάλι εκεί. Οι συμμετοχές που έχουν δηλωθεί έως τώρα είναι 25 αεροπλάνα υπερελαφρά και 5 Μηχανοκίνητοι Αετοί.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής :

Απογείωση :  Αεροδρόμιο Νέος Ζυγός Ξάνθης – Βόρεια πλευρά λίμνης Βιστωνίδας – Σάλπη – Πεδίο Κομοτηνής – Ραδιοφωνικός Σταθμός Κομοτηνής – Φράγμα Γρατινής – Ξυλαγανή – Μαρώνεια – Άγιος Χαράλαμπος – Ίμερος – Μέση – Φανάρι – Πόρτο Λάγος – και επιστροφή στο Αεροδρόμιο Νέος Ζυγός Ξάνθης για προσγείωση.  Στο Πεδίο Κομοτηνής προβλέπεται να περάσουν όλα τα αεροπλάνα με χαμηλή διέλευση.

Για άλλη μία φορά ο ουρανός της Ροδόπης θα γεμίσει από Αεροπλάνα. Ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός καθώς θα είναι τύπου aerorally με καταμέτρηση χρόνων, φωτογράφησης και αναγνώρισης επί του εδάφους σημαντικών σημείων, προσγειώσεων ακριβείας και άλλων σημαντικών στοιχείων για την ολοκλήρωσή του.

Η Αερολέσχη Κομοτηνής καλεί όσους επιθυμούν να προσέλθουν στα δύο αεραθλητικά Κέντρα, Κομοτηνής και Ξάνθης, προκειμένου να απολαύσουν την μοναδική αυτή εμπειρία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο (26/9) και την Κυριακή (27/9) με ώρα έναρξης 09:00 π.μ. στην Ξάνθη ενώ τα αεροσκάφη αναμένονται στην Κομοτηνή στις 10:00 π.μ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s