Ανίκανος ο Ιωαννάκης να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες ανάδειξης του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών, λέει ο Τζανίδης

Posted: 15 Φεβρουαρίου 2012 in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έντονη κριτική με αφορμή το Συνέδριο της ΚΕΔΕ που πρόσφατα διοργανώθηκε στην Κομοτηνή άσκησε ο δημοτικός σύμβουλος Μαρώνειας – Σαπών, Στέφανος Τζανίδης, στον Δήμαρχο κ. Ηλία Ιωαννάκη.

Ο κ. Τζανίδης κατηγορεί τον κ. Ιωαννάκη για το γεγονός ότι δεν εκμεταλλεύτηκε της ευκαιρίας που δόθηκε από την παρουσία χιλιάδων συνέδρων στην περιοχή προκειμένου να αναδειχτεί ο Δήμος ενώ μάλιστα τονίζει ότι τα ξενοδοχεία της περιοχής έμειναν άδεια καθώς ο Δήμαρχος δεν πήρε καμία πρωτοβουλία.

Στην επιστολή του, ο κ. Τζανίδης χαρακτηρίζει τον κ. Ιωαννάκη ως «ανίκανο» και «περαστικό». Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής :

«Κ. Διευθυντά.

Όπως είναι γνωστό, πριν από μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ, ίσως το γεγονός της χρονιάς για τη Ροδόπη όπου  πλήθος αυτοδιοικητικών από όλη την Ελλάδα κατέκλυσαν όχι μόνο την Κομοτηνή αλλά και τις γύρω πόλεις δίνοντας μιαν ανάσα στα καταστήματα και τα ξενοδοχεία της περιοχής. Και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους οικοδεσπότες για την άψογη διοργάνωση του συνεδρίου.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι δήμαρχοι που τοποθετήθηκαν ανέδειξαν τα κακώς κείμενα του Καλλικράτη ζητώντας παράλληλα λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Δυστυχώς για το Δήμο Μαρωνείας – Σαπών χάθηκε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία  προβολής της περιοχής μας, κι ενώ τα ξενοδοχεία μας ήταν άδεια ο δήμαρχος κατά την προσφιλή του τακτική επέρριψε τις ευθύνες στους διοργανωτές αποποιούμενος για άλλη μια φορά τις ευθύνες και την ανικανότητά του.

Αποδεικνύεται ακόμη μια φορά ότι ο κ. Ιωανάκης είναι περαστικός και δεν έχει την πρόθεση να προσφέρει τίποτε στο νεοσύστατο Δήμο, ο οποίος έχει τις δυνατότητες να γίνει ένας Δήμος πρότυπο ανάπτυξης και δημιουργίας.

Σ’ αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που καθημερινά όλοι βιώνουμε, αναρωτιέται κανείς αν μας αξίζει ένας τέτοιος δήμαρχος ανίκανος να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται προς όφελος της τοπικής κοινωνίας που στενάζει».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s