Η τελευταία σας ευκαιρία, το μήνυμα προς τους βουλευτές της Ροδόπης

Posted: 15 Φεβρουαρίου 2012 in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με νέα αφίσα που κολλήθηκε σε στύλους της Κομοτηνής παραμονές της ψήφισης του Μνημονίου, ξαναχτύπησε η «Σπίθα» Ροδόπης στέλνοντας το δικό της μήνυμα στους βουλευτές της Ροδόπης, Γιώργο Πεταλωτή, Αχμέτ Χατζηοσμάν και Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Το μήνυμα της αφίσας της «Σπίθας» με τις φωτογραφίες των τριών βουλευτών έλεγε «Η τελευταία σας ευκαιρία. Ή αρνηθείτε την καταστροφή μας ή εξαφανιστείτε από τη ζωή μας».

Παράλληλα, η «Σπίθα» με ανακοίνωση της τονίζει τα εξής : «Όχι στο Αγγλικό Δίκαιο και τα ξένα δικαστήρια. Όχι στην εκποίηση της Ελλάδας με τη νέα δανειακή σύμβαση. Το δημόσιο χρέος μας δεν θα εκλείψει με την καταστροφή μας. Εκλογές τώρα, να σταματήσει η πολιτική ανωμαλία».

Σπάρτακος : «Πότε θα ξυπνήσει αυτή η πόλη;»

Ανακοίνωση εξέδωσε και η παράταξη για το Δήμο Κομοτηνής, «Σπάρτακος», ο οποίος αναρωτιέται «πότε επιτέλους θα ξυπνήσει αυτή η πόλη;». Στο κείμενο της ανακοίνωσης ο «Σπάρτακος» καλεί τους πολίτες να βάλουν τις ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια τους ως «υπόμνηση μιας κοινωνικής εγρήγορσης των Ελλήνων. Η κατοχή δεν θα περάσει στα μουλωχτά. Σήμερα μας κηδεύουν τα κόμματα, οι προδότες, οι άχρηστοι, οι κλέφτες. Κι εμείς ακόμα στον καναπέ !!! Τι περιμένουμε; Πότε θα ξυπνήσει αυτή η πόλη;».

Σχολιάστε