Άτυχε Γεωργιάδη, κανείς δεν σε υπολογίζει !

Posted: 16 Ιανουαρίου 2014 in ΕΛΛΑΔΑ, ΥΓΕΙΑ

ÁÈÇÍÁ-Óôá ãñáöåßá ôçò ÍÄ  óÞìåñá ïé äéáãñáöÝíôåò áðü ôï ËÁ.Ï.Ó. âïõëåõôÝò, ÌÜêçò Âïñßäçò êáé Áäùíéò ÃåùñãéÜäçò.(EUROKINISSI-ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Αγωνίστηκε να περάσει στο λαό την εξωφρενική του απόφαση να καθιερώσει το χαράτσι των 25 ευρώ για τη νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία και κατανάλωσε δεκάδες τηλεοπτικές ώρες για να πείσει και τους πολίτες για την αναγκαιότητα του μέτρου. Όμως ο κωλοτούμπας Γεωργιάδης, αυτός που παριστάνει τον Υπουργό Υγείας, ακόμη μια φορά ατύχησε αφού όπως φαίνεται δεν τον υπολογίζουν στα επικοινωνιακά παιχνίδια των δυο συγκυβερνόντων.

Ενώ εκείνος χαρακτήριζε «ΤΡΙΧΕΣ» τις αντιδράσεις των γιατρών και των πολιτών για το επαχθές μέτρο ο Σαμαράς προσέφερε δώρο στον Βενιζέλο την απόσυρση του μέτρου. Να θυμίσουμε ότι την προηγουμένη ημέρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κήρυξε ανένδοτο αγώνα για να μην εφαρμοστεί το 25ευρω στα νοσοκομεία οπότε ο πρωθυπουργός αποφάσισε να σκύψει το κεφάλι στον τρομερό Μπένι που τώρα ισχυρίζεται ότι συμμετέχει ενεργά στη χάραξη της κυβερνητικής πολιτικής.

Τώρα ο Γεωργιάδης με μάτια βουρκωμένα προσπαθεί να κουρέψει τις «ΤΡΙΧΕΣ». Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ανατρέπει ο ίδιος τα λεγόμενα του, αρκεί να θυμηθούμε τα όσα έλεγε για τον Σαμαρά και πως τον χαρακτήριζε πριν αυτός τον βάλει σε υπουργικό θώκο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s