Οικογενειοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ : Άνδρας για Βουλευτής, σύζυγος για Δήμαρχος !

Posted: 16 Ιανουαρίου 2014 in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΧΑΡΙΤΟΥ-ΛΑΦΤΣΗ

Μέσα στη παραζάλη που βρίσκονται οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, τουλάχιστον στη περιοχή μας, δεν καταλαβαίνουν ότι με την πολιτική συμπεριφορά τους δεν προάγουν την υπόθεση του κόμματος τους μέσα στη κοινωνία.

Ο κόσμος έχει ήδη προ πολλού αποχωρήσει από τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα αγανακτισμένος από την πολιτική που εφάρμοσαν τα προηγούμενα χρόνια και κύρια τη ψήφιση των μνημονιακών νόμων αλλά δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατόρθωσε να συσπειρώσει όλες τις λαϊκές δυνάμεις για τη συγκρότηση ενός  σοβαρού μηχανισμού προώθησης των θέσεων του.

Δικαιολογία για την πολιτική αυτή είναι πιθανόν το γεγονός ότι επί τόσα χρόνια δεν είχαν την οργανωτική ικανότητα να πλησιάζουν τα πλήθη και ξαφνικά ένιωσαν μικρές τις δυνάμεις τους για την προσέγγιση των πολιτών και το σπουδαιότερο επηρεάστηκαν από την επικοινωνιακή τακτική της ΝΔ που κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι αγκάλιασε το βρώμικο ΠΑΣΟΚ. Σίγουρα αυτή τη στιγμή νιώθοντας ότι είναι στο προθάλαμο της κυβερνητικής εξουσίας δεν πραγματοποιούν τα απαραίτητα βήματα από το φόβο να μην χάσουν την εξουσία (έστω την τοπική) από αυτούς που άρχισαν να λοξοκοιτάζουν προς τη πλευρά τους.

Οι δημότες της Κομοτηνής απόρησαν από την ανάδειξη της υποψήφιας δημάρχου και εκφράζονται ανάλογα για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ενώ με σκωπτικό τρόπο μιλούν για τα νέα «τζάκια» που δημιουργούνται με την οικογενειοκρατία που καθιερώνεται σιγά σιγά.

Ανεξάρτητα από τη θέση που έχουμε για την αξιόλογη πράγματι  συμπολίτισσα μας δεν είναι λίγο άβολο να προωθείται η γυναίκα του Καίσαρα; Πολλοί βέβαια μιλούν με ιδιαίτερο τρόπο για το ζεύγος που ο άνδρας ήδη ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για βουλευτής και η γυναίκα ήδη αναδείχτηκε υποψήφια δήμαρχος.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s