Θύμα προβοκάτσιας έπεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Posted: 4 Σεπτεμβρίου 2007 in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 provokatsia.gif

  • Μέσω πλασματικής ηλεκτρονικής διεύθυνσης προσπάθησαν «άγνωστοι» να παραπλανήσουν τα τοπικά ΜΜΕ, για δήθεν αναβολή της αυριανής εκδήλωσης

  • Αναβλήθηκαν τελικά, τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης 

Θύμα προβοκάτσιας έπεσε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης.  

Συγκεκριμένα, σήμερα (Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου), «άγνωστοι» επιχείρησαν μέσω πλασματικής ηλεκτρονικής διεύθυνσης (nd.stylianidis@gmail.com) να παραπλανήσουν τα τοπικά ΜΜΕ, και αυτά με τη σειρά τους τον κόσμο της Κομοτηνής, ανακοινώνοντας ότι αναβλήθηκε η αυριανή εκδήλωση του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο «ΦΙΛΙΑ» για τις γυναίκες. 

Το δελτίο τύπου, μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, η εκδήλωση μετατίθεται για την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2007, στις 20:30, την ίδια ώρα που ήταν προγραμματισμένα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης. 

Σκοπός των «άγνωστων», μάλλον, ήταν να αποπροσανατολίσουν τους ψηφοφόρους της ΝΔ ή να δημιουργήσουν ακόμα και εσωτερικές τριβές στην παράταξη της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης. 

Η ανακοίνωση του Ευριπίδη Στυλιανίδη, προς τα τοπικά ΜΜΕ, αναλυτικά έχει ως έξης : 

Σας ενημερώνω ότι, για ακόμη μία φορά, γίνομαι στόχος μιας απαράδεκτης προβοκάτσιας, που επαναλαμβάνεται εδώ και μέρες με διάφορους τρόπους. 

Σήμερα κάποιοι, στέλνοντας μήνυμα από πλασματική ηλεκτρονική διεύθυνση σας ενημέρωσαν παραπλανητικά ότι, δήθεν, αναβάλλεται η εκδήλωση γυναικών που θα γίνει στο ξενοδοχείο «Φιλία» την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00μμ. 

Σας παρακαλώ να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας, ότι ποτέ δεν ετέθη θέμα αναβολής της εκδήλωσης αυτής. 

Με τέτοιες απαράδεκτες, προβοκατόρικες μεθόδους, οι σκιές του παρελθόντος και οι «επίδοξοι του μέλλοντος», δεν θα πετύχουν να κάμψουν τον αγώνα μου για τη Ροδόπη και τους ανθρώπους της. 

Ευριπίδης Στυλιανίδης 

Υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης


Αναβλήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της ΝΟΔΕ Ροδόπης 
Εν τω μεταξύ, να σημειώσουμε, ότι αναβλήθηκαν τελικά τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης, λόγω του γεγονότος ότι αύριο διεξάγεται debate μεταξύ των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων. 

Η ημέρα και η ώρα των εγκαινίων θα γνωστοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες.

Σχολιάστε